joi, 6 iunie 2019

 Cel mai important eveniment din Oradea


În data de 01 iunie 2019, în orașul nostru se va desfășura cel mai important eveniment al triatlonului românesc: Campionatului Internațional de Triatlon pe distanță lungă AROBS X-Man România 2019 – ediție aniversară de 10 ani.
  1. Distanța Full Ironman: 3.800 m înot, 180 km ciclism, 42,2 km alergare
  2. Distanța Half Ironman: 1.900 m înot, 90 km ciclism, 21,1 km alergare
Traseele pot fi parcurse atât individual cât și în echipe, având și două categorii speciale: Family Challenge și Company Challenge.
Dificultatea concursului de anduranță nu este dată doar de distanțele diferitelor etape, dar și de faptul că ele sunt parcurse consecutiv, fără oprire, solicitând sportivii la maxim, atât din punct de vedere fizic cât și mental.
Concursul este organizat de asociația Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Federația Română de Triatlon, având sprijinul  Primăriei Municipiului Oradea, al Consiliului Județean Bihor și al Poliției Rutiere.  Evenimentul este sprijinit și de peste 120 de organizatori și voluntari.
Evenimentul este inclus în calendarul competițional al Federației Române de Triatlon, fiind și Campionatul Național de Triatlon pe distanță lungă. Competiția se organizează conform regulamentului internațional de triatlon. La eveniment vor participa aproximativ 400 de sportivi din țară și din străinătate.

 Cel mai important eveniment al triatlonului românesc se desfasoara la Oradea, pe 1 iunie. Traficul in oras va fi deviat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu